Courses 
TCU001 - การจัดการธุรกิจบริการอาหารและเครื่องดื่ม (Food and Beverage Business Management)This course allows guest users to enterInformation
TCU002 - การจัดการครัวมาตรฐาน (Standard kitchen Management)This course allows guest users to enterInformation
TCU003 - ความรู้เกี่ยวกับผัก พืชหัว ธัญพืช และการปรุง (Knowledge of Vegetable, Root, Cereal and Cooking)This course allows guest users to enterInformation
TCU004 - แกง (Thai Curries)This course allows guest users to enterInformation
TCU005 - อาหารว่างและอาหารหวานไทย (Thai Snacks and Desserts)
TCU006 - หลักการผลิตเบเกอรี่ (Principle of Bakery)This course allows guest users to enterInformation
TCU007 - การผลิตไอศกรีม (Ice-Cream) This course allows guest users to enterInformation
TCU008 - ความรู้เกี่ยวกับเนื้อสัตว์ สัตว์ปีก สัตว์น้ำ และการปรุง (Knowledge of meet, poultry, fish, shellfish and cooking)This course allows guest users to enterInformation
TCU009 - น้ำพริกและเครื่องจิ้มThis course allows guest users to enterInformation
TCU010 - โภชนศาสตร์ (Nutrition)This course allows guest users to enterInformation
TCU011 - การแกะสลักผักและผลไม้เพื่อการตกแต่ง (Vegetable and Fruit Carving)Information
TCU012 - การจัดการธุรกิจบริการอาหารและเครื่องดื่ม (Food & Beverage Management)Information
TCU013 - ยำ ลาบ พล่า
TCU014 - ความรู้เกี่ยวกับสต๊อก ซุป ซอส
TCU015 - อาหารไทยประเภทผัด และทอด
TCU016 - หลักการประกอบอาหารไทย
TCU017 - การควบคุมต้นทุนในอุตสาหกรรมอาหาร
TCU018 - วิทยาศาสตร์การประกอบอาหาร